loading...

Hasselback piletina - imacete veoma ukusan "paleo-atkins-keto-lchf-trennkost" rucak.

 Sastojci

    2 komada belog pileceg mesa
    po ukusu sol i biber
    1 kasika maslinovog ulja
    50 g spinata
    50 g ricotta sira
    1/2 solje rendanog cheddar sira
    1/4 kasicice dimljene paprike


Priprema

    1.

    Pilece belo meso operite, prosusite kuhinjskim papirom, pa isecite popreko, na svakih centimetar, ali ne do kraja - neka bude kao "harmonika". Posolite i pobiberite po ukusu.
    2.

    Posebno na ulju proprzite spinat - minut-dva, samo da uvene, pa umesajte ricottu da se sjedini. Ovom smesom napunite proseke na mesu.
    3.

    Stavite na uljem namazanu tepsiju ili tavu koja moze u rernu, pospite rendanim sirom, a zatim i paprikom, pa pecite u rerni, oko 40 minuta na 180 stepeni C.

Posluživanje

Mere su u soljama od 2.5 dl.
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar