loading...

ZATO UMIREMO OD RAKA: liječnici koji su pronašli OVO u cjepivima pronađeni su mrtvi!

Postaje očito da su svi holistički liječnici koji su svi ubijeni saznali putem svojih istraživanja da se enzimski protein namjerno dodaje u cjepiva te da se putem dijeli čitavoj populaciji. To bi značilo da nam je svima ubrizgan enzim za smanjenje imuniteta, kojeg proizvode stanice raka i virusa, a samo će jedinka (čovjek) s najboljim genima preživjeti!

Nagalase- protein je dobiven od stanica raka, enzim koji zaustavlja vitamin D od vezanja na GC protein i time sprječava vitamin D u svom djelovanju, borbi protiv raka. Nagalase ENZIM je protein koju imaju sve stanica raka i virusa (HIV, hepatitis B, hepatitis C, gripe, herpesa, Epstein-Barrov virus, i drugi). Njegova uloga je blokirati djelovanje vitamina D, čime se urušava imunološki sustav.


Istaknuti istraživač autizma i protivnik cjepiva sredinom ove godine pronađen je kako pluta mrtav u rijeci u Sjevernoj Karolini a njegovo ubojstvo učinjeno je pod sumnjivim okolnostima. On je kao i mnogi drugi istraživači poput Dr. Nicholas Gonzaleza, koji također ubijen otkrio i dokazao, da je ‘Naglasa’ nedvosmisleno ulazi u naša tijelo tijekom cijepljenja. Zanimljivo, ovaj protein je također pronađen u vrlo visokim koncentracijama kod autistične djece.

U posljednjih nekoliko mjeseci svog života, dr. Bradstreet postao je zainteresiran za Nagalase koji on opisuje kao enzim u produkciji stanica raka i virusa koji čovjeku uništava sposobnost da se bori protiv raka. Obitelj dr. Bradstreeta upozoravala je javnost da je ovaj liječnik, koji je na stotine djece izliječio od autizma, ubijen jer se fokusirao na istraživanje o cjepivima i ovog proteina unutar cjepiva. Međutim, to su svi zataškali.

No, stavljanje ‘virusa raka’ u cjepiva nije ništa novo. U nastavku poslušajte znanstvenika koji priznaje da se to činilo:
                                         

O čemu se radi? O depopulaciji. Čitavoj populaciji ubrizgaju otrov, a samo najjači opstaju, odnosno oni čiji se organizam može s tim boriti. Širite dalje, jer čini se kako se liječnici ubijaju zbog istine!

Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar